Genesis

Cand a inceput? Tu iti mai aduci aminte cand te-ai nascut? Iti mai aduci aminte unde ai inceput? Asa nici ea nu isi mai aduce aminte cand s-a nascut inauntrul meu. Eu nici atat. Boala asta(da, frate, traim in secolul 21… Nu te mai preface ca nu exista, sau ca e lene. Stii si tu, ca si mine, ca e mai reala si mai dureroasa chiar si decat un os rupt) depresia. Ce cliseic suna. Nu-mi place. Nu e stilul meu, imi vine si acum sa rad rusinata. Au mai ramas si acum ceva sechele si pana la urma stima de sine nu e ceva liniar. Ma enerveaza gândul ca va iesi un “Toma necredinciosul” de dupa colt sa imi ofere remediul perfect pentru aceasta boala… Munca. Ce gluma proasta!
Deci iti jur ca nu pot sa pun punctul de i si sa iti povestesc unde a inceput totul. Intr-un fel eu de fapt stiu, dar e prea devreme sa dezgrop si mortii aia. La propriu. Poate mai tarziu. Ideea este ca memoria imi joaca feste, e totul vag si ex abrupto. Acut si “confuzant”. Dual, complexe QRS una dupa alta in capul meu, foarte sus si imediat foarte foarte jos. In viata mea ma jur ca am fost pana la mijlocul pamantului, pana pe fundul oceanului, unde n-a mai ajuns nimeni pana atunci. Si in mijlocul desertului, in colturi fara apa sau fara mancare. Dar ma precipit. E suficient.

Published by Georgiana-Elena

Notițele nefinisate, spontane și gândite la rece ale unui om care trăiește cu anxietate și care a avut depresie. Despre lupta mea pentru o viața normala, echilibrata și cum ma repar pe mine pentru a-mi îndeplini visul: sa ii pot ajuta și pe cei din jur. En: Uncut and spontaneous notes from a human being that lives with anxiety and had depression in the past. About my fight for a normal, balanced life and how I fix myself, so that I will be able to fix others.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: