Episod episodic

Există printre toată fericirea de care m-am umplut în ultima vreme, un monstru care încă stă acolo pitit. Cred că se simte inconfortabil și uneori dă din mâini. Îl simt cum se mișcă și atunci când dă din mâini îmi vine să plâng. Când își schimbă poziția mă gândesc excesiv la niște lucruri la care nu ar trebui să mă gândesc prea mult. I overthink, I overreact. Iar atunci când își face loc și mai împinge din fericirea aia de lângă el, crește, iar sufletul meu se face puțin mai mic, privirea minții se încețoșează și parcă sunt puțin mai pesimistă.
Există ceva ce mă deranjează, ce mă doare și acel ceva mă face să fiu stânjenită de situația în care mă aflu. Acel ceva face din mine să nu mai vreau să fiu atât de veselă, atât de optimistă și să mă găsesc tot pe mine vinovată. Mănâncă din mine, nu din trupul meu, ci din mine cea reală. Mă pierd. Nu mai am răbdare și vreau să spun și eu, în sfârșit, mulțumesc că mi-ai ascultat dorințele, fără ca monstrul meu să te oblige să le asculți. Monstrul meu a început să ofteze pt mine în fiecare zi, a început să mă facă să fiu urâtă din nou. Monstrul meu mi-a schimbat iar reflexia în oglindă și m-a făcut să îmi fie frică iar să stau singură cu mine.
Există în mine un conflict de emoții si de dorințe, de compromisuri, de bine și de rău.
Există în mine un infinit de semne de întrebare și o singură decizie. Să continui să lupt în nefericirea asta de care încep să îmi înconjor fericirea sau să plec?

Published by Georgiana-Elena

Notițele nefinisate, spontane și gândite la rece ale unui om care trăiește cu anxietate și care a avut depresie. Despre lupta mea pentru o viața normala, echilibrata și cum ma repar pe mine pentru a-mi îndeplini visul: sa ii pot ajuta și pe cei din jur. En: Uncut and spontaneous notes from a human being that lives with anxiety and had depression in the past. About my fight for a normal, balanced life and how I fix myself, so that I will be able to fix others.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: