O urare, o iertare

Având în vedere faptul că așa se cuvine, cică, la finalul anului să îți ceri scuze de la cei cu care nu te-ai avut bine în anul respectiv.

Chestia e că de multe ori nu greșeala ta e miezul problemei, ci așteptările neîndeplinite ale persoanei în cauză. Și atunci, dacă ne-am da seama de la început pentru cine traim, cui trebuie să îi dăm explicații, am fi mai fericiți. Poate, am fi fericiți din prima.
Astazi îmi cer scuze de la mine pentru că nu mi-am dat seama mai devreme de treaba asta. Pentru că n-am fost constantă, n-am muncit mai mult și n-am trait mai mult pentru mine, pentru că am proiectat în alții tot ce n-am avut eu, pentru că m-am supărat pe alții că au, am simțit pizma și poate uneori chiar invidie prin comparare socială.
Anul aceasta îmi cer scuze de la mine pentru că m-am gândit atât de puțin la persoana mea și atât de mult la alții. Astăzi îmi cer scuze că încă o fac și o voi face.
Dar tot astăzi mă si iert, pt ca am făcut cât am putut și a fost suficient. Eu sunt suficient și nu e perfect, dar e sănătos și e bine.

Iar pentru cei care încă au nevoie să știe că nu sunt singuri, nu sunteți. Nu suntem niciodată singuri. Nici în cea mai adâncă gaură, singurătatea e aparentă, e înșelătoare. Și cel mai important om de care ai nevoie în suferință, e absolut, neîncetat mereu alaturi de tine. From day one, e neobosit lângă tine. Ești chiar tu.

This was a good year, despite it all.

Published by Georgiana-Elena

Notițele nefinisate, spontane și gândite la rece ale unui om care trăiește cu anxietate și care a avut depresie. Despre lupta mea pentru o viața normala, echilibrata și cum ma repar pe mine pentru a-mi îndeplini visul: sa ii pot ajuta și pe cei din jur. En: Uncut and spontaneous notes from a human being that lives with anxiety and had depression in the past. About my fight for a normal, balanced life and how I fix myself, so that I will be able to fix others.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: