Sala de așteptare #4

Astăzi, în autobuz spre facultate. Minding my own business, până când din cauza aglomerației nu am putut să nu aud o conversație între două colege de liceu. Același liceu la care am fost și eu. Una era a8a și cealaltă a10a.
În tipa de a 10a mă vedeam pe mine:”nu prea dau pe la ore la mate”… Bine.. Eu nu chiuleam, dar nu-mi plăceau deloc ce-i drept. Are ceva pierce-uri… E “rebelă” așa cum obișnuiam să fiu eu. Acum sunt doar plictisită de tot și “leneșă”. Cam asta se întâmplă când îți pui întrebări existențiale la care nu găsești niciodată răspuns sau scop. Are aceeași profă la română și i se pare tare. Și de ce aș judeca? Și mie mi se părea. Mi s-a părut și o bună perioadă după ce am terminat liceul… Însă cred că cel mai dureros este momentul în care îți dai seama că deși profesorii tăi, unii dintre ei, au fost universul tău, tu nu numai că ai încetat să mai fii al lor, dar de fapt nu ai fost niciodată. Atunci doare cel mai tare timpul care a trecut. Și doare că deși nu te-a anunțat nimeni, știi că doamna de la magazin probabil nu mai e, la unii profesori ai și fost la înmormântare, iar cei care au ramas au alți preferați și alt scop.

Timpul ăsta, care e o minciună și el, doare. Iluziile dor cel mai tare, adevarul la fel. Și mă întreb în timp ce scriu: oare ce e fără de durere sufletească în viața omului? Se pare că nimic, însă asta face viața să fie frumoasă, așa apare fericirea pe Pământ. Antagoniștii mereu aduc in lumină eroii.

Published by Georgiana-Elena

Notițele nefinisate, spontane și gândite la rece ale unui om care trăiește cu anxietate și care a avut depresie. Despre lupta mea pentru o viața normala, echilibrata și cum ma repar pe mine pentru a-mi îndeplini visul: sa ii pot ajuta și pe cei din jur. En: Uncut and spontaneous notes from a human being that lives with anxiety and had depression in the past. About my fight for a normal, balanced life and how I fix myself, so that I will be able to fix others.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: